CENTRUM VOOR KINDERFYSIOTHERAPIE

Spring, centrum voor kinderfysiotherapie is het grootste centrum voor kinderfysiotherapie in de omgeving Den Haag en Rijswijk. Ze zijn gespecialiseerd in de behandeling van baby’s, peuters, kleuters en schoolkinderen tot 18 jaar. Het is een praktijk met ruim 30 jaar ervaring in de kinderfysiotherapie en doen dit werk in met een professioneel en enthousiast team verdeeld over vier vestigingen.

De website bevat vrij veel informatie. Om die reden hebben we ervoor gekozen de homepage sober te houden en te gebruiken voor de belangrijkste navigatie. Die is georganiseerd op leeftijdscategorie, zodat de ouders direct de diensten kan zien die past bij hun kind. Verder geeft de vormgeving en het vele gebruik van fotomateriaal een goed beeld van de sfeer van de praktijken en haar medewerkers.

Uiteraard is het ook mogelijk om direct in te schrijven, waarna ouders gelijk per mail alle benodigde informatie ontvangen. De nieuwsvoorziening is automatisch gekoppeld aan Facebook, zodat nieuws dat op de website wordt ingevoerd automatisch ook op Facebook wordt gepubliceerd.

www.kinderfysiotherapiespring.nl