BEELDEND KUNSTENAAR

Lucie van der Plas is beeldend kunstenaar en werkt met verschillende technieken. Met haar schilderwerk gaat Lucie meestal uit van de werkelijkheid: van de natuur of beeldmateriaal vanuit de lucht. Dit kan heel figuratief zijn, maar soms kan het totaal abstract eindigen. Zij kan haar gevoel uiten door het kleurgebruik, maar zeker ook door het gebruik van diverse soorten technieken.

Voor de website is gekozen voor een duidelijke opzet, waarin alle informatie binnen één klik beschikbaar is. Een uitzondering hierop is de galerie, waar de nadruk ligt op het zo mooi mogelijk tonen van haar werk. Omdat Lucie ook workshops geeft hebben we een uitgebreide verwijzing opgenomen naar haar website hierover.

LUCREATIEF: PASSIE VOOR CREATIVITEIT

Lucreatief is het atelier van Lucie van der Plas, waar zij met veel passie en plezier schilderles, tekenles en creatieve cursussen en workshops geeft. Daarnaast kun je bij Lucreatief terecht voor een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of een kinderpartijtje, in het atelier of op locatie.

De website is gebaseerd op de voor Lucie ontwikkelde site, lucievanderplas.nl. Door gebruik te maken van het bestaande ontwerp kon een kostenvoordeel worden behaald en ontstaat er een duidelijke verbinding tussen beide websites, maar hebben we wel een eigen gezicht. De website biedt ruimte voor het volledige aanbod van Lucreatief en de agenda geeft een beeld van de mogelijkheden voor het volgen van cursussen en workshops. Via het formulier kunnen klanten gelijk contact leggen met Lucreatief.

www.lucievanderplas.nl

www.lucreatief.nl